SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Oymaağaç Ortaokulu

Mrt

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan OKUSAM projesi kapsamında oluşturan okuma kuşakları ile şubat ayında belirlediğimiz kitaplarımızı okuduk. 5. Sınıf öğrencilerimiz okudukları “ Martıya Uçmayı Öğreten Kedi “ kitabından hareketle kuşlar için kuş yemlikleri yaptı ve okul bahçemize çam ağaçları diktiler. 7. Sınıf öğrencilerimiz “ İçimdeki Müzik “ kitabını okuyarak afiş hazırladılar.   6. Sınıf öğrencilerimiz “ Küçük Prens” kitabını  okuyarak duvar gazetesi hazırlamıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Aralık ayında yapılan etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan OKUSAM projesi kapsamında oluşturan okuma kuşakları ile ocak ayında belirlediğimiz kitaplarımızı okuduk. Kitaplar üzerine öğrencilerle tahliller yaptık.  5. Sınıf öğrencilerimizin okudukları “ Kutsal Kent Nerik “ kitabı yazarı Elif Sena GÜÇTAŞ ŞAKAR ile söyleşi yaparak yazarlığa ve kitaba dair merak ettiklerini sordular. 7. Sınıf öğrencilerimizle “ Ankaralı” kitabını okuduk . Kitap üzerine konuşup kitap ayraçlarımızı yaptık. Öğrenciler aile büyükleri ile röportaj yaparak aile soy ağaçlarını çizdiler.

Ara

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan OKUSAM projesi kapsamında oluşturan okuma kuşakları ile aralık ayında belirlediğimiz kitaplarımızı okuduk. Kitaplar üzerine öğrencilerle tahliller yaptık. Okudukları kitaplara kapak tasarlama, yeni isimler belirleme ve duvar gazetesi hazırlama, kitapları canlandırma gibi çeşitli etkinliklerle kitaplar öğrencilerimizin zihinlerinde daha çok yer etti.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA COŞKUYLA KUTLANDI.VELİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ PROGRAMIZDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LİSE TERCİHLERİNDE KOLAYLIK SAĞLAMAK AMACIYLA LİSELERİ GERÇEK ORTAMLARINDA GÖRDÜK.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.